Coeval, Aemo i l´Ajuntament de l´Olleria convoquen una jornada formativa sobre ciberseguretat

L´Olleria acollirà una interessant Jornada organitzada per AEMO i que compta amb la col·laboració de COEVAL i l´Ajuntament de l´Olleria sobre ciberseuridad amb ponents que pertanyen a una empresa de la nostra comarca especialista en aquests tema ,Ontinet-Eset, distribuïdor exclusiu per a Espanya de Eset i una de les referències nacionals en aquesta matèria.

La Jornada porta com a títol ”Seguretat informàtica en general i ciberatacs en particular” i se celebrarà el dimarts 11 de febrer a partir de les 16 h. en l’Espai IDEE Start-UPV de L´Olleria(C/ Sant Joan XXIII, 25).L’assistència és gratuïta i els interessats hauran d’inscriure’s en coeval@coeval.es

El President de COEVAL, Javier Cabedo, va avançar que un dels objectius del seu mandat anava a ser comarcalitzar COEVAL. Sobre la base d’això s’han celebrat reunions de la Junta Directiva de COEVAL en les poblacions de L’l’Olleria, Agullent , Alfarrasí i Fontanars dels Alforins i s’han celebrat Jornades formatives i informatives en l´Olleria i Bocairent sobre autoconsum i ara novament en l´Olleria sobre ciberseguretat. Igualment per part de COEVAL s’aquesta obert a dur a terme activitats de promoció econòmica en els diferents municipis de la comarca comptant sempre amb la col·laboració i implicació dels ajuntaments.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent impulsa la creació d’una guia de comerços i serveis a la web municipal

L’Ajuntament d’Agullent ha posat en marxa una Guia de Comerços i Serveis a la web …