24/04/2024 - 5:00
Més

  Bernardo guzman participa com a convidat de COEVAL en les seues trobades empresarials

  Altres notícies

  Bernardo Guzmán, un dels grans líders de la comunicació en la Comunitat Valenciana, és en l’actualitat Delegat de pressa Mitjana en la Comunitat Valenciana, grup empresarial del qual forma part la Cadena SER. Guzmán ha sigut el destacat convidat de la recent Trobada Empresarial de COEVAL. Davant una important representació empresarial de la Vall d’Albaida, Bernardo Guzmán va estar també acompanyat per la Directora de Radi Ontinyent- Cadena Ser, Ana Miquel.

  Bernardo Guzmán va informar que la Cadena SER és la ràdio generalista més escoltada d’Espanya, va sumar a la Comunitat Valenciana més de 500.000 oïdors diaris en l’última onada de l’Estudi General de Mitjans (EGM), la qual cosa la consolida com a referent de l’oferta radiofònica local i autonòmica, tenint una de les seues emissores associades en la Vall d´Albaida, en concret Ràdio Ontinyent, que va ser una de les primeres que va emetre a nivell nacional, concretament en 1931, per la qual cosa ha superat els 90 anys de vida acompanyant als veïns de la Vall d´Albaida.

  Bernardo Guzmán va destacar en la seua intervenció que el model de negoci dels mitjans de comunicació està des de l’aparició d’internet i les xarxes socials en un moment complex, posant en valor que la ràdio ha demostrat una major resiliència que altres formats, com la premsa escrita o la televisió, si bé la visió global d’empreses com la que representa, fa que a nivell local s’haja perdut rellevància, per la qual cosa formules com la de les emissores associades són adequades per a no perdre proximitat, una cosa molt important en la comunicació. Per això per a Bernardo Guzmán és fonamental posar èmfasi en valors afegits que ajuden a fer forts als mitjans de comunicació, com el de la seua responsabilitat social, igual que han de fer les empreses, tasca en la qual en data de hui existeix molt de marge de millora, com per exemple el que els empresaris siguen molt més accessible als mitjans i puguen defensar directament el seu paper social, o al revés que els mitjans traslladen en les seues informacions el paper decisiu que juguen autònoms i pimes en la creació d’ocupació.

  Després de la seua intervenció Bernardo Guzmán va mantindre un interessant col·loqui amb els assistents en el qual va destacar la importància per a les empreses de pertànyer a les associacions del seu territori, com COEVAL, per a ajudar a millorar-lo, portant així mateix a cap un exercici de responsabilitat social empresarial. Igualment es va coincidir per diferents assistents, a demanar als mitjans una major anàlisi per part d’experts en les informacions que traslladen, per a enfortir la credibilitat d’aquests. Un altre dels temes de l’interessant col·loqui que es va dur a terme és la coincidència general que fins hui no s’ha fet gust de nivell social i polític dur a terme una eficaç defensa col·lectiva dels legítims interessos valencians, tal com acrediten temes com la reforma del finançament autonòmic o la recuperació del dret civil valencià.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -