23/07/2024 - 10:01
Més

  763.000€ per a modernitzar les zones industrials d’Agullent

  Altres notícies

  El polígon industrial d’Agullent, amb una extensió de 72,70 hectàrees, així com l’àrea de naus industrials del carrer València confluència amb l’avinguda Vall d’Albaida, seran en breu modernitzades gràcies a un pla de subvencions de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, adscrit a la Conselleria d’Economia Sostenible. La inversió total que es realitzarà abans de finalitzar el 2017 a Agullent serà de 763.000€ (gairebé 130 milions de les antigues pessetes), dels quals 534.000€ seran subvencionats per l’administració autonòmica i la resta aportats per l’ajuntament. De fet aquesta inversió ha estat aprovada per unanimitat pel ple municipal celebrat aquesta mateixa setmana.

  Sota el paraigua d’aquestes ajudes, un dels objectius que s’ha projectat aconseguir per a l’àrea industrial d’Agullent és millorar la comunicació per a vehicles i vianants entre la zona d’empreses i el nucli urbà, ja que ara per ara, aquesta connexió, és tan sols àgil des de l’avinguda Ontinyent. Per això, una de les intervencions més significatives serà l’obertura i prolongació del carrer Canonge Vidal fins el Polígon Industrial, així com la creació de trams de voreres i plantació d’arbrats en diferents punts del polígon. També està previst executar millores a nivell energètic, amb la substitució de perilles de vapor de sodi per d’altres de tecnologia Led, i millores en la xarxa d’aigua potable i clavegueram. Així s’instal·laran noves vàlvules per a millorar el cabal i la pressió en la xarxa de subministrament, nous hidrants en la via pública per a l’extinció d’incendis i s’executarà d’un ramal d’aigües pluvials, encara pendent, que suposarà que les aigües pluvials es recuperen per al riu.

  “Amb aquestes intervencions des de l’ajuntament pretenem millorar les infraestructures bàsiques del polígon, com ara la senyalització horitzontal i vertical, l’enllumenat i la xarxa d’aigua potable, així com millorar la qualitat de vida dels treballadors, a l’afavorir els desplaçaments a peu des del poble i oferir noves vies d’accés” comenta Jesús Pla, alcalde d’Agullent. “A més, som conscients que el manteniment de la competitivitat i qualitat d’aquestes empreses també requereix l’actualització i millora del funcionament de les infraestructures i dels serveis públics per a aconseguir majors nivells de sostenibilitat i respecte al medi ambient del seu entorn. Així que en la mesura de les nostres possibilitats anem a oferir el nostre suport”.

  Les actuacions subvencionades per l’IVACE també inclouen la modernització i reorganització del trànsit d’una xicoteta àrea industrial de baixa intensitat ubicada al carrer València, junt a l’avinguda de la Vall d’Albaida.

  Font: Ajuntament d’Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -