El Col•legi d’Economistes i COEVAL convoquen una sessió de treball sobre comptabilitat

0

El Col·legi d’Economistes de València (COEV) i la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) han convocat en virtut de l’Acord de Col·laboració que mantenen, una sessió de treball per als seus col·legiats i associats que es durà a terme el pròxim dimecres 22 de maig, a partir de les 16:30h, en la seu de COEVAL.


Aquesta sessió de treball dedicada a temes de gran interés professional i empresarial referits a qüestions rellevants fiscals i comptables, així com novetats normatives a considerar per al tancament de l’exercici 2018, és una iniciativa del Comité de Coordinació i Impuls de les Comarques del COEV, en concret del Grup de Treball de la Vall d’Albaida i La Costera del COEV.


La sessió de treball comptarà amb ponents de gran prestigi com el degà-president del COEV, Juan José Enríquez i Gregorio Labatut, vocal 4t de la Junta de govern del COEV i copresident de la Comissió de Comptabilitat i Auditoria del COEV; i serà moderada per Antonio Herrero, president del Comité de Coordinació i Impuls de les Comarques del COEV i directiu de COEVAL.


Els interessats en assistir podran preinscriure’s si són col•legiats en coev.com, i si pertanyen a empreses associades de COEVAL en coeval@coeval.es.


Des de COEVAL s’ha destacat “la importància de la realització d’aquestes activitats conjuntes amb el Col·legi d’Economistes de Valencia, ja que des de COEVAL s’ha impulsat, en coordinació amb els Col•legis, la integració de professionals en COEVAL, tal com va ocórrer també en el seu dia amb els arquitectes d’Ontinyent, i pot ocórrer amb altres col•lectius professionals amb els quals s’està avançant en la possible integració, ja que això permet apropar activitats d’interés i actuar en la mateixa direcció amb les sinergies que això produeix. Aquest model que també es comparteix amb la patronal autonòmica CEV reforça el pes territorial a l’àmbit empresarial i professional i en aquesta unitat d’acció s’està implantant amb força en la Comunitat Valenciana”.

Publicitat