El Col·legi d’Economistes de València (COEV) celebrava recentment a Ontinyent la que ha estat també la seua primera activitat a la comarca de la Vall d’Albaida. En concret, la Comissió de fiscal d’aquesta entitat es va reunir a la seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval), per debatre sobre la reforma tributària.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui va agrair que el COEV haja escollit la ciutat “per descentralitzar i incrementar la seua presència en altres localitats”. L’alcalde va recordar que des del consistori “sempre hem incidit i treballat molt per generar i retenir el talent. Per a això, és essencial el treball que, per exemple, està fent el Col·legi d’Economistes tractant de desplaçar activitats de formació fins ací. És un projecte molt seriós i tindrà a l’ajuntament a un gran aliat”, destacava.

L’acte va comptar també amb el degà del COEV, Juan Manuel Pérez Mira; Rafael Pla, president de Coeval, i Federico Varona, secretari del COEV i president de la Comissió de Fiscal, que va explicar els aspectes més destacats de la reforma fiscal del Govern i les seues conseqüències en l’IRPF, l’IVA, l’Impost de Societats, el Impost sobre la renda de no residents i en alguns impostos especials.