La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit 257.107,38 euros a través del programa d’ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat industrial mitjançant accions desenvolupades per associacions empresarials d’àmbit multisectorial i comarcal, i el programa d’ajudes per a donar suport a actuacions que milloren la competitivitat de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, desenvolupades per entitats gestores.

La secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, ha subratllat que aquestes ajudes “posen de manifest la ferma aposta, el compromís i el suport de la Conselleria a les organitzacions empresarials i a les Entitats de Gestió i Modernització (EGM) que dinamitzen la indústria de les comarques de la Comunitat”.

D’aquesta manera, ha detallat que les subvencions s’han distribuït entre un total de set associacions empresarials i 12 entitats de gestió. En concret, s’han destinat 146.023,34 euros a l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons Industrials de la Ribera Baixa, l’Agrupació Comarcal d’Empresaris, l’Associació Empresarial Alzira, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval), l’Associació d’Empresaris d’Ibi i Comarca (Ibiae), l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (Empal) i l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre.

Entitats de Gestió i Modernització

Torró ha destacat la importància de les EGM, una nova figura jurídica que contempla la Llei d’àrees industrials, i que està facilitant “la millora de la qualitat i les infraestructures dels parcs empresarials per a fer-los més atractius per a la implantació de nous projectes que generen ocupació sostenible i de qualitat”.

Cal recordar que la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de l’Ivace, està assessorant els ajuntaments per a facilitar la seua creació en els espais industrials de la Comunitat.