Caixa Ontinyent avança l’abonament de les pensions als seus clients

Caixa Ontinyent ha avançat el pagament de les pensions als seus clients, que estaran disponibles a través de mitjans digitals i caixers automàtics des de hui.

Així mateix, i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i amb això el risc de contagi en les seues oficines, l’entitat ha establit torns de pagament per a aquells clients que realitzen el cobrament en finestra.

Pel que fa al servei, les oficines tenen limitat l’accés a un nombre màxim de clients al mateix temps, de manera que puga mantindre’s un espai prudencial entre ells i amb els propis empleats de l’entitat evitant el contacte físic. Quant als caixers automàtics, es disposen de mesures d’higiene específiques i preventives respecte de la seua utilització per diferents persones.

Cal destacar que, des que es decretara l’Estat d’Alarma, i conscient de la responsabilitat que empreses i institucions han d’assumir per a reduir el contagi del Coronavirus, Caixa Ontinyent va posar en marxa un pla d’actuació amb un triple objectiu: garantir que els seus clients disposen de servei en qualsevol circumstància, amb la qualitat i la seguretat requerides, protegir al seu personal i col·laborar amb la contenció de la propagació.

Nou horari d’oficines

L’entitat ha modificat, a més, l’horari d’atenció presencial en les seues oficines, que passa a ser de dilluns a divendres de 8.30 a 12.00 hores, encara que es manté l’atenció telefònica en les pròpies oficines fins a les 15.00 hores.

Aquesta actuació es troba reforçada per l’atenció de l’oficina digital, tant telefònica (962 91 91 91) com a través de correu electrònic (oficina.digital@caixaontinyent.es), a més de que s’ha potenciat l’ús de la banca electrònica i l’APP, que compta amb majors recursos de suport i amb mesures de seguretat addicionals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Adjudicades les obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La Solana

L’Ajuntament d’Ontinyent adjudica diverses obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La …