Ateval incrementa en 650 treballadors a la Vall d’Albaida

1

El passat dia 22 de desembre, es va celebrar en la seu de ATEVAL Vall d´Albaida d’Ontinyent, la junta general anual ordinària de l’associació.

En paraules del seu President Càndid Penalba, “l’exercici ha sigut  extraordinari, i les empreses han seguit confiant amb fermesa en la labor de ATEVAL en la defensa dels seus interessos en la comarca i la seua constant recolze en la millora de la competitivitat de la indústria tèxtil”.

Segons fonts de la pròpia associació, el col·lectiu d’empreses reuneix a més de  100 empreses amb un total de 2.400 ocupacions directes tèxtils.

D’altra banda, el Secretari General, Felipe Carrasco, va presentar en la junta general una bestreta de l’estudi que des de la Cambra de comerç de València s’ha desenvolupat en el suport de la Direcció general d’indústria, i que destaca de forma clara, la importància de la indústria tèxtil en la comarca de la Vall d´Albaida.

Així es constata, que el 48% de les empreses manufactures de la Vall d´Albaida pertanyen de forma directa a la indústria tèxtil, seguida per la indústria de la fabricació de plàstics amb el 7,6%. Mentre que a nivell d’afiliacions a la seguretat social, la indústria tèxtil en 2016 arreplega un percentatge del 36,6%, seguida de la indústria de fabricació de plàstic que empra al 10,1% del col·lectiu d’ocupacions industrials en la comarca.

En la mateixa Junta General, i després dels excel·lents resultats de l’exercici, es va aprovar per unanimitat una sensible disminució en el cost de les quotes associatives.

Finalment, el President de ATEVAL Vall d´Albaida mostra la seua satisfacció donat  que la sensible recuperació de la indústria tèxtil en la comarca, també afectarà positivament de forma directa altres sectors auxiliars com la indústria de el plàstic, embalatge i especialment a la important indústria de la fabricació de maquinària.

Font: Ateval

Comments are closed.