25/09/2022 - 22:18
IniciEconomia7 tallers ajudaran a transformar digitalment el comerç d’Ontinyent

7 tallers ajudaran a transformar digitalment el comerç d’Ontinyent

El futur del comerç local és digital. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Ontinyent ha programat fins a 7 tallers i tutories personalitzades per impulsar la transformació digital del comerç de la ciutat. El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, exposava que “després de la pandèmia ens hem adonat de la importància del comerç local per a l’economia d’una ciutat, però també com d’important és digitalitzar-se” per poder impulsar “la teua marca o tenda en altres localitats i poder fer front a grans multinacionals”, remarcava.

En aquest sentit, des del proper 15 de juliol i fins el 27 d’octubre s’han previst 7 tallers per oferir ferramentes i estratègies als comerços i serveis d’Ontinyent i millorar així la seua estratègia de venda. La formació, que serà presencial al Coworking-Soterrani de les idees en horari de 15:00h a 16:30h, començarà el proper 15 de juliol amb el taller “Instagram per a comerços” i continuarà el 27 de juliol amb la formació sobre “eines per publicar a les xarxes socials”.

Els tallers formatius es reprendran el 8 de setembre amb “estratègies per crear i gestionar bases de dades”; el 29 de setembre amb “micro vídeos amb Instagram Reels i TikTok”; el 13 d’octubre amb una formació dedicada a Youtube i finalment conclourà la formació el 27 d’octubre amb “Màrqueting amb pocs recursos”. Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu electrònic a promeadmin@ontinyent.es.

El regidor Juan Pablo Úbeda incidia que “sent conscients de la importància d’estar contínuament actualitzant coneixements” es completarà la formació amb dos tutories online de 120 minuts cadascuna perquè les persones participants “puguen resoldre qualsevol dubte durant tot el procés i així impulsar molt més la transformació digital dels comerços i serveis d’Ontinyent, que han demostrat la seua capacitat d’adaptació i reconversió”.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents