02/12/2023 - 17:24
Més

  La Plataforma del Fem serà guardonada amb el Premi Roure Valencià

  Altres notícies

  El portaveu del Grup Municipal, Joan Gilabert, ha presentat els guardonats a la XXa edició del Premi Roure Valencià. Aquest any, i per unanimitat, el premi Roure 2015 serà atorgat a  la Plataforma del Fem, per la seua tasca en la defensa del pla de minimització i la seua oposició ferma a la imposició del COR.

  Aquest és un any especial perquè celebrem la vintena edició d’aquests premis i Compromís per Ontinyent ha decidit fer una menció especial. En paraules de Joan Gilabert: “el premi Roure Valencià es va crear amb l’objectiu de fer visible el treball per la defensa de la llengua, el territori i els drets civils i socials del poble valencià; ara, vint anys després, hem decidit atorgar el premi a una persona que per a nosaltres simbolitza la resistència d’aquests vint anys al govern del PP al mateix temps que simbolitza la valentia i la il·lusió pel canvi valencià que estem vivint”. Després de 20 anys i del canvi encetat amb les últimes eleccions tant a la nostra comarca com al País Valencià, Compromís per Ontinyent hem decidit per unanimitat atorgar el XXé Premi Roure Valencià a Mònica Oltra Jarque, portaveu i vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

  La vetllada de l’entrega del Premi Roure Valencià serà el pròxim divendres 24 de juliol a les 21’30h a la Plaça Sant Domingo i començarà amb el tradicional sopar de germanor. La Vicepresidenta i Consellera Mónica Oltra ja ha confirmat la seua presencia el divendres 24 per a recollir personalment el premi.

  El grup ha informat que el sopar és públic i pot apuntar-se qualsevol persona que estiga interessada

  . Per correu electrònic; compromisperontinyent@gmail.com o al telèfon 658.97.53.30

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -