29/02/2024 - 0:35
Més

  La Guàrdia Civil investiga a 5 persones per construccions il·legals en el terme municipal d’Aielo de Malferit

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil d’Ontinyent, va investigar dins del marc d’actuacions que el Servei de Protecció de la Naturalesa (*SEPRONA) duu a terme per a la vigilància de construccions il·legals, a 5 persones; 4 homes i una dona de nacionalitat espanyola, d’edats compreses entre els 41 i 69 anys, per un delicte contra l’ordenació del territori i l’urbanisme. Els agents van detectar 4 casos de construccions no autoritzades sobre sòl urbà en el terme municipal d’Aielo de Malferit.

  La recerca va començar en el mes de maig passat, quan els agents van detectar una edificació de recent construcció en una parcel·la d’Aielo de Malferit.
  Fruit de les indagacions realitzades pels agents, van aconseguir esbrinar que hi havia més construccions il·legals. La Guàrdia Civil va poder verificar com existien 4 construccions no autoritzades sobre sòl no urbanitzable. Després de les investigacions realitzades, es va poder identificar als titulars de les parcel·les implicades.

  Finalment, el mes d’octubre, els agents van procedir a la recerca de 5 persones, 4 homes de nacionalitat espanyola, d’edats compreses entre els 41 i 69 anys d’edat i 1 dona, de nacionalitat espanyola de 46 anys, per un delicte contra l’ordenació del territori i l’urbanisme. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -