La secretaria general del PSPV-PSOE, Rebeca Torró, ocuparà un lloc de responsabilitat en la nova executiva del partit, sorgida després de la celebració del 14è Congrés Nacional celebrat a Benidorm el passat cap de semana.

Torró ocuparà la secretaria de Transició Ecològica Justa. S’encarregarà de coordinar les línies polítiques del PSPV- PSOE per liderar l’adaptació de la societat cap a un model d’economia sostenible més justa i equitativa.

Torró ha agraït “la confiança que m’ha atorgat el secretari general, Ximo Puig. És un repte assumir aquesta responsabilitat en una àrea tan important per al desenvolupament de la nostra societat. És apassionant. Hem de conjuminar els recursos amb el respecte per l’entorn per aconseguir una millor redistribució i una societat més justa”.

L’actual secretària autonómica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum entra per primera vegada en l’executiva nacional del partit. Rebeca Torró ha destacat que el seu nomenament “reforça l’agrupació local del PSPV-PSOE. Ontinyent estarà representat en l’executiva del partit i això ens ha de motivar per als pròxims reptes. És una alegría i responsabilitat que hem de compartir juntament amb tots els militants d’Ontinyent”.