11/12/2023 - 17:58
Més

  La Guàrdia Civil desmantella diversos cultius de 580 plantes de marihuana a Albaida

  Altres notícies

  Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil venia investigant la possibilitat que s’estigueren utilitzant diversos domicilis a Alberic per a conrear marihuana.

  Per açò, el passat mes de juny es va iniciar l’operació “RED RIBBON 2” per part de la Guàrdia Civil de Carcaixent a fi de poder esclarir aquests fets i detenir als suposats autors. Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar que quatre persones estaven utilitzant tres domicilis, condicionats per a satisfer les necessitats de les plantes quant a llum, humitat i temperatura ja que comptaven amb ventilació, extractors i aires condicionats.

  Fase d’explotació
  La fase d’explotació d’aquesta operació va finalitzar quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de 3 homes i una dona tots d’origen espanyol i d’edats compreses entre els 27 i 35 anys per la seua implicació en els delictes contra la salut publica (tràfic de drogues), i defraudació de fluid elèctric.

  En els registres practicats en els agents encarregats de l’operatiu s’han confiscat de 262 plantes de marihuana, , a més de les instal·lacions per a cultiu existent en els domicilis.

  En una altra operació diferent trucada “BULO” realitzada per agents de la companyia de Xativa, els guàrdies civils han detingut a un home de 44 anys de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut publica (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric a Albaida.

  S’han intervingut 580 plantes de marihuana en una parcel·la d’aquesta localitat.
  Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció no 4 d’Alzira i no 1 d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -