Incendi i posterior explosió de butà en una vivenda de Bocairent

1

El passat dia 4 de novembre, sobre les 16:30 hores de la vesprada, la Guàrdia Civil es va assabentar que d’un habitatge de la localitat de Bocairet eixia fum molt dens.

Immediatament, els agents de la Guàrdia Civil de Bocairent es van personar en el lloc on van poder observar que, efectivament, eixia una gran quantitat de fum negre i molt dens de la vivenda. Acte seguit, es va haver de tirar la porta a terra, ja que es desconeixia si podia haver algú dins de l’habitatge.

Els agents van haver d’utilitzar els dos extintors de l’escala de la finca per a sufocar el foc. Estant dins de l’habitatge van sentir una gran explosió provocada pel gas d’una bombona de butà. És aleshores quan van decidir desallotjar la finca on vivien uns deu veïns.

Així, es va organitzar un dispositiu de seguretat en el carrer amb la col·laboració de policia Local de Bocairent, fins que es va produir l’arribada dels bombers per a l’extinció de l’incendi.

Davant aquests fets els agents van haver de ser atesos en el centre de salut de Bocairent per la inhalació de fum. L’actuació dels agents va fer que l’incendi no causara danys personals, i que aquests només foren de tipus material.

Font: Comandància de la Guàrdia Civil de València

Publicitat

Comments are closed.