23/07/2024 - 10:53
Més

  El director francés Xavier Gagnepain dirigirà l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

  Altres notícies

  Els propers divendres 16 i dissabte 17 de desembre a les 22.30 h. i 19.30 h. respectivament, tindrà lloc al teatre Echegaray el quint i últim concert de la temporada 2016 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

  Un concert que comptarà amb el violoncel·lista i director francès, Xavier Gagnepain, convidat a tocar com a solista per orquestres de gran prestigi de l’escena europea com ara la London Symphony Orchestra, Sofia Radio Orchestra, Solistes de Moscou, entre altres. Com a camerista el seu treball el porta per Estats Units, Europa i Asia. En aquest sentit, Gagnepain és considerat unànimement com un dels músics més complets de la seua generació. A l’àmbit de l’ensenyament és un consolidat pedagog a França, on imparteix cursos de perfeccionament i masterclass. A més, és professor al Conservatori Superior de Música d’Aragó.

  El programa del concert tindrà un marcat estil clàssic amb obres com ara la Xicoteta serenata nocturna de Mozart, una de les obres més populars del compositor, el Concert per a violoncel i orquestra de C.P.E. Bach, fill de Johann Sebastian Bach i la Simfonia nº 5 de Beethoven, considerada una de les obres més importants de tots els temps.
  Un programa d’elevat nivell de dificultat que els músics estan preparant al llarg de les últimes setmanes amb assaigs dirigits per Roberto Turlo, oboè solista de l’Orquestra de València, amb la intenció de demostrar una qualitat musical a l’altura de la ocasió.

  Pel que fa a les entrades, ja estan a la venda, al preu de 13€, a AD LIBITUM i a www.caixaontinyent.es. A més, es poden adquirir en taquilla una hora abans del concert.

  Font: AD Libitum

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -