20/07/2024 - 23:25
Més

  El mercat d’Ontinyent acollirà un “Festival de Sabors” que combinarà gastronomia amb cultura i oci

  Altres notícies

  Una fira gastronòmica diferent, innovadora i plena d’atractius. Així es presenta el “Festival de Sabors” que l’Associació d’Hostelers AHVAL i l’Ajuntament d’Ontinyent han organitzat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, on tindrà lloc l’esdeveniment el cap de setmana del 13, 14 i 15 de desembre.

  FestivalSaborOntinyent2013L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presentava hui l’activitat juntament amb el President d’AHVAL, Jordi Martínez, destacava que aquesta proposta, a la qual participaran 20 restaurant i establiments locals, a més de diverses empreses i associacions, “es tracta d’una mostra més del treball conjunt pel que aposta el Govern d’Ontinyent per generar activitat econòmica i feina a la ciutat. Aquest treball es plasma en les diverses activitats que estem impulsant a través del Consell Econòmic i Social i a les que s’estan implicant els agents socials, que creuen en el camí que estem traçant per eixir junts i entre tots d’aquesta crisi”, assenyalava.

  Jordi Martínez explicava que el Festival “va a tenir un contingut potent, amb nous valors afegits que diferencien esta oferta d’altres fires gastronòmiques anteriors”, exposant que, a més de comptar-se amb tapes temàtiques per part dels 20 restaurants i establiments participants, el programa d’activitats inclourà espectacles de màgia al recinte; actuacions de Jazz de la mà de l’Escola de Música Ad Libitum; la visita dels patges reials convidats per l’Associació dels Reis d’Orient; hi haurà una concentració motera amb les Associacions Vespa i Harley; i es donarà inici a un Concurs de Fotografia Gastronòmica que repartirà més de 500 euros en premis, les bases del qual es troben al facebook d’AHVAL.

  A més a més, s’instal·larà decoració nadalenca i l’espai exterior de les instal·lacions del Mercat Municipal serà habilitat amb una carpa gegant, moqueta i calefactors “per a que no sols l’interior del mercat, sinó també els seus accessos, siguen el més acollidors possibles”, explicava Jordi Martínez, qui agraïa “el recolzament i l’esforç de l’Ajuntament per impulsar iniciatives com aquesta a la ciutat”.

  Jorge Rodríguez, al seu torn, destacava el treball realitzat per traure endavant el “Festival de Sabors” per part d’AHVAL, com també pel CES i el seu Coordinador Joan Gilabert; i per l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal, que col·labora amb la iniciativa. L’Alcalde recordava que el Festival s’emmarca a la campanya d’activitats “Ontinyent Il·lusiona” per a Nadal i Reis, “amb les que volem seguir insistint en la capitalitat amable que ha d’exercir Ontinyent cap a la comarca, i posicionant la nostra com una ciutat innovadora, dinàmica i viva, que genere una ocupació sostenible en el temps i amb bases sòlides”; destacava.

  El “Festival de Sabors” romandrà obert al Mercat Municipal divendres 13 de desembre de 19:30 a 1:30 hores; dissabte 14 de 12:00 a 16:30 i de 19:30 a 1:30 hores; i diumenge 15 de 12:00 a 16:30 i de 18:30 a 22:00 hores.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -