13/07/2024 - 10:55
Més

  26771 ontinyentints estan cridats a les urnes aquest diumenge

  Altres notícies

  Els 21 regidors eixiran dels sufragis que es registraran en els 12 col·legis electorals

  Més de 26000 electors podran exercir el seu dret a vot en les properes eleccions municipals i autonòmiques de diumenge a Ontinyent. En concret, 26771 electors estan cridats a participar en els 12 col·legis electorals que es distribueixen pels 3 districtes en què es reparteix la ciutat, on podran exercir el seu dret al vot entre les 9:00 i les 20:00 hores. A cada col·legi es col·locarà un cartell on s’explica com consultar el padró electoral, al qual s’ha inclòs un codi “QR” per tal que els interessats puguen consultar més fàcilment des de dispositius mòbils el servei de consulta “online” habilitat pel departament d’informàtica.

  En aquestes eleccions municipals concorren un total de 6 formacions polítiques, determinant els vots de la ciutadania el repartiment dels 21 regidors que posteriorment triaran a l’alcalde. Per garantir la seguretat dels comicis el desenvolupament de la jornada electoral estarà coberta per un dispositiu integrat a parts iguals per membres del Cos Nacional de Policia i agents de la Policia Local, que estaran presents en totes les escoles.

  El nombre total de meses electorals és de 42, dins d’un total de 27 seccions, comptant-se amb 17 representants municipals equipats amb altres tantes “tablets” per comunicar simultàniament a l’Ajuntament i la Delegació de Govern les diferents dades de participació i més tard resultats. L’Ajuntament supervisarà la infrastructura per al correcte desenvolupament d’una jornada en què els departaments de SIAM (Servei d’Informació Administrativa Municipal), Informàtica i Premsa treballaran per informar sobre les dades de participació (14:00 i 18:00 hores) i els resultats electorals al llarg de la nit, a través del web municipal i les xarxes socials.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -