12/04/2024 - 13:50
Més

  Sopar de “l’IEVA a la fresca” a Bocairent

  Altres notícies

  L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida proposa també enguany una activitat estiuenca que és, en realitat, una versió lleugera d’una altra de les convocatòries anuals. Si cada hivern se celebra un sopar de socis, obert a qualsevol persona que s’hi vulga acostar i en què es lliura el premi Fer Comarca, a l’estiu  ho reconverteixen en una trobada més desimbolta i lúdica.

  Es convoca als socis, i també a tot lo món que ho trobe profitós, a ajuntar-se en un sopar al ras, a la fresca de les nits. Una trobada pel simple gust de xarrar i passar les hores en bona companyia, cosa que no deixa de ser una tradició amb no massa bona salut.

  El segon sopar de “l’IEVA a la fresca” serà divendres 13 de juliol a Bocairent, al Centre d’Interpretació Turística. Allà hi hauran taules parades i un soparet lleuger (a 10 euros), per al que caldrà reservar les places a través dels telèfons 661359688 i 615986919.

  A la festa s’ha convidat al musicòleg Josep V. Frechina, qui abans de sopar presentarà la revista de música i cultura popular ‘Caramella’ que ell coordina. Això serà a les 19.30 h al mateix espai.

  La sobretaula posterior serà ben animada amb les veus i les músiques de diverses artistes, i de tothom que s’hi vulga anar afegint.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -