La Simfònica Caixa Ontinyent demostra el seu alt nivell sota la batuta de Miguel Romea

0

El passat cap de setmana, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va oferir un magnífic concert en el que va demostrar l’altíssim nivell que està adquirint. Un nivell que aquesta orquestra formativa està aconseguint a conseqüència del treball amb grans solistes i directors del panorama nacional i internacional. És el cas del últim concert, en que la resident del Teatre Echegaray va compartir escenari amb el trompetista Luis González, professor del Centre Superior de Música del País Basc Musikene, la flautista Magdalena Martínez, solista de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts, i el violista David Fons, professor del Conservatori Jose Iturbi de València, baix la batuta del director convidat Miguel Romea, professor de la Universitat Alfonso X El Sabio, del Conservatori Superior de Música de Castilla La Mancha i de l’Acadèmia Orquestral de Direcció de Madrid. Qui entre altres formacions, ha dirigit recentment a l’Orquestra Nacional d’Espanya.

Un concert en el que, una vegada més, l’orquestra va demostrar l’alt nivell fent gaudir al públic. Prova d’això són les nombroses felicitacions que la formació va rebre de part dels assistents.

Des d’aquestes línies, AD LIBITUM ha volgut felicitar a l’orquestra, reforçada per a l’ocasió amb músics del seu curs d’estiu d’Alt Rendiment provinents de tota Espanya i de l’estranger, agraint als músics, als solistes i com no al director, la seua implicació i el gran treball realitzat.

Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent