16/06/2024 - 18:13
Més

  Racons Poètics i Les Nits Blanques per al mes de juliol

  Altres notícies

  A partir del proper dijous, 2 de juliol a les 21.30h, es celebraran un any més, els tradicionals Racons Poètics, que el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida organitza conjuntament amb la Fundació Salvador Mollà i el Casal d’ACPV de la Vall d’Albaida.

  Al pla de Racons Poètics es proposa una quedad poètica els tres primers dijous de juliol, per compartir sopar, companyia i rapsòdia en el context dels racons suggeridors d’Ontinyent, com són la Plaça de la Vila, el Viver de l’Arrel Sant Antoni o la Terrassa de la Fundació Salvador Mollà. Les diverses quedades seran sempre a 21.30h, siguent a del proper dia 2, a la Plaça de la Vila. Als diversos racons ontinyentins anteriormen anomenats, es podrà gaudir de les lectures de poemes i textos que els assistents vulguen compartir.

  Des de l’organització animen a tots aquells que ho desitgen, a gaudir d’aquesta celebració en un entorn de tradició historia i patrimoni.

  D’altra banda, de la mà de l’editorial “El Troll”, per al divendres 3 de juliol arriba, una proposta que preten que viatgem al Petesburg del s XIX, amb una respresentació de “Les nits Blanques”, que barreja literatura, il·lustració i música amb l’objectiu d’acostar-se a l’obra de Fiódor M. Dostoiévskill. Aquesta edició especial il·lustrada i amb CD-Àudio inclòs com a Banda Sonora Original està traduïda directament del rus. Composició, interpretació i enregistrament en exclusiva per a l’edició d’aquesta obra literària.

  L’esdeveniment tindrà lloc al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, a les 19.30h.

  Parte 1.2.2

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -