02/12/2023 - 16:11
Més

  Ontinyent dedica un concert amb instruments històrics al compositor Josep Melcior Gomis

  Altres notícies

  Ontinyent aproparà l’obra del compositor ontinyentí Josep Melcior Gomis aquest divendres amb un concert a l’espai cultural a qui dóna nom el mateix músic, la Sala Gomis. L’espectacle que tindrà lloc a partir de les 20:30 hores està inclòs dintre de la programació cultural de tardor prevista per la regidoria de Cultura.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’un concert que porta per nom “Hotel Favart”, en recrear les trobades musicals que tenien lloc en aquest hotel parisí, on es van allotjar personalitats com Gomis o Francisco de Goya. Un espectacle que a més “comptarà amb l’interès de comptar amb instruments històrics que ens permetran recuperar l’obra del compositor ontinyentí més internacional d’una manera més autèntica i propera a les sonoritatas de la seua època”.

  El concert abordarà una part molt considerable del corpus de cançons líriques de Gomis, especialment les composades per a veu sola amb acompanyament, a més de dos duets. A més d’una mostra de cançons de Gomis, el programa n’inclou altres de Rossini, García o Carulli, així com peces amb percussió obligada incloses en reculls francesos o anglesos. L’espectacle comptarà amb músics de reconegut prestigi: la mezzosoprano Adriana Mayer; Rubén Parejo a la guitarra romàntica; Carles Budó amb un piano original Broadwood (construït a Londres precisament el 1828) i Pere Olivé a la percussió. Les entrades per a aquest concert es poden adquirir a la web de Caixa Ontinyent o en taquilla 1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -