IniciEsportsL’Olleria acollirà el campionat autonòmic de carreres d’obstacles

L’Olleria acollirà el campionat autonòmic de carreres d’obstacles

L’Olleria serà la seu del tercer campionat autonòmic de carreres d’obstacles organitzada per OCRA CV, Egyptian Race, Medieval Xtrem Race i l’Ajuntament de la localitat. Aquesta prova, que tindrà lloc el 19 d’octubre, serà puntuable per als campionats autonòmic i nacional, i classificatòria per a l’europeu i mundial.

És la primera vegada que s’uneixen dos clubs per organitzar una carrera d’aquest tipus, el que permetrà poder comptar amb un recorregut de 15 quilòmetres i 60 obstacles, “això no s’ha vist mai a la Comunitat Valenciana i esperem que agrade a tots”, segons ha explicat el responsable de Comunicació i Màrqueting d’OCRA CV, Jesús Marí. A més, hi haurà una modalitat de distància curta amb 8 quilòmetres i més de 20 obstacles, i una altra per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys.

Des de l’Egyptian Race, Héctor Valls, ha assegurat que estan molt il·lusionats perquè l’Olleria puga acollir una prova esportiva d’aquest nivell amb un recorregut tan atractiu, ja que passarà per alguns dels punts més emblemàtics de la localitat com la pujada a La Creu, el Parc Beat Pare Ferreres, la plaça de la Vila i la de Loreto, o el Convent de Caputxins. L’eixida i arribada tindrà lloc al Poliesportiu, i durant tot el recorregut hi haurà moltes novetats respecte a les anteriors edicions, ja que “portarem els obstacles més cridaners i potents que tenim”, ha dit Bryon Jiménez, de Medieval Xtrem Race.

Per la seua banda, l’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, ha agraït a l’organització l’esforç per portar a la localitat aquest campionat, ja que suposarà un gran atractiu esportiu i turístic perquè “vindrà molta gent a gaudir de l’esport però també de l’espectacle que suposa una carrera d’aquest nivell”. També el regidor d’Esports, Enric Such, ha volgut convidar a tots a vindre a l’Olleria per participar del campionat autonòmic de carreres d’obstacles, competint o d’espectadors, perquè “intentem que l’esport siga ben rebut, i tots i totes puguen participar”.

El període d’inscripcions ja està obert i es pot realitzar en la pàgina web www.crono4sports.es

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular