IniciEsportsFinalitzen les obres de les zones esportives del parc del Llombo i...

Finalitzen les obres de les zones esportives del parc del Llombo i el Passeig de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de creació de les noves zones esportives al parc del Llombo i al Passeig de Benarrai. El regidor coordinador de Territori, Joan Sanchis, que visitava aquesta setmana aquests nous espais junt al regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que aquestes zones “ens permeten seguir creant espais de convivència i encontre per a veïns i visitants com ja hem fet amb la creació de la pista de pumptrack o com estem fent a les diferents actuacions del projecte Riu Viu. Són punts d’encontre per gaudir de l’oci de forma saludable”, assegurava.

D’aquesta manera, al parc del Llombo s’ha instal·lat una pista poliesportiva i s’han substituït els jocs infantils, reordenant-se el parc i intervenint-se a l’espai ubicat al col·legi Lluis Vives. Aquesta actuació que ha contemplat també el repintat del parc ha afectat un superficie de 1.471 m2.

A la zona de Benarrai, dins del projecte d’instal·lacions esportives s’ha actuat en una superfície de 1441 m2, creant una nova pista poliesportiva i ordenant-se l’aparcament provisional darrere del col·legi Carmelo Ripoll. Així mateix, aquesta actuació es completarà amb la plantació d’arbres entre el col·legi i el carrer, i es col·locaran pilons per marcar un pas per als vianants entre la zona d’estacionament i el col·legi, per garantir un recorregut segur per als transeünts.

A més a més, també es plantaran arbres en l’aparcament, cosa que suposarà una millora paisatgística d’aquest solar. La plantació de l’arbrat tindrà lloc, seguint les recomanacions dels tècnics municipals, una vegada les temperatures hagen descendit.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular