30/05/2024 - 15:50
Més

  Augment de visitants i vendes en la 6a Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent

  Altres notícies

  Més visitants de més poblacions i més vendes. Els comerciants i hostelers participants a la VI Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent han coincidit en destacar els bons resultats de l’edició d’enguany d’esta activitat impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que tenia lloc per segon any consecutiu al carrer José Iranzo.

  El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat que “el treball conjunt que venim realitzant a Ontinyent per fer de la nostra una ciutat d’atracció segueix donant fruits, i activitats com esta van creixent any rere any de forma imparable. Hem d’agrair la implicació tant dels professionals com dels veïns i veïnes de la zona, per la seua comprensió amb una activitat que és positiva per a l’activitat econòmica de la ciutat”, destacava. Úbeda avançava que, com es fa habitualment en estes campanyes, va a passar-se una enquesta de satisfacció entre els establiments participants per tal de poder polir i millorar detalls.

  Des de l’Associació d’Hostelers AHVAL, el seu Vicepresident, José Gómez, constatava que “el volum de negoci mitjà ha augmentat en més d’un 10%, els participants estan tots molt contents i l’afluència és tan elevada que fins i tot pensem que caldrà anar estudiant opcions per seguir creixent” , apuntava.

  Des de l’Associació de Comerciants Comerç IN, la també Coordinadora de la Comissió de Foment del Comerç del CES, Amparo Boscá, apuntava com a moments de major afluència “les vesprades de divendres i dissabte, quan la quantitat de visitants era molt gran, sent especialment destacable l’afluència de gent d’altres comarques veïnes, no sols de La Vall d’Albaida”.

  Boscà explicava que els comerços han registrat un bon nivell de vendes, i valoren molt positivament el contacte directe amb potencials nous clients per als seus establiments. Així mateix, destacava que les millores realitzades per l’Ajuntament al parking adjacent al col·legi Martínez Valls “sense dubte també han ajudat a fer més còmoda la visita a la gent que acudia en cotxe a una zona que es idònia, com es va revelar l’any passat i constatat enguany”, apuntava.

  Per part de l’Associació de Serveis i Comerços SOC d’Ontinyent, el seu president, Toni Molina, també coincidia en destacar la bona acollida a la fira, destacant que “l’espai és còmode i adequat, l’afluència de públic ha estat superior a la d’altres anys, les vendes també han estat semblants o superiors en la majoria dels casos i per tant la valoració no pot ser més que positiva”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -