IniciEducació80 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Pasqua a la piscina...

80 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Pasqua a la piscina coberta d’Ontinyent

80 xiquets i xiquetes de 4 a 13 anys estan gaudint aquest dies a Ontinyent de la quarta edició de l’Escola de Pasqua Municipal a la piscina coberta. Es tracta d’una activitat impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent que té com a objectiu oferir una alternativa d’oci per als més menuts i menudes.

El regidor d’Esports i Educació, Óscar Borrell, destacava l’interès d’una iniciativa educativa i esportiva “que com en edicions anteriors permet als xiquets i xiquetes educar-se i aprendre coses jugant a la vegada que aprenen amb un calendari que pretén facilitar la conciliació dels pares i mares que treballen mentre aquests es troben en les vacances escolars”, manifestava.

En concret, des d’aquest dimarts i fins al 29 d’abril els xiquets i xiquetes inscrits participaran en diverses activitats adaptades als seus trams d’edat entre les que s’inclou un curs de natació, fitness kids, manualitats, tallers i jocs.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular