Imatge extreta del Bandcamp d'Andreu Valor

Música, espectacles i exposicions en un intens cap de setmana cultural a Ontinyent

Ontinyent acollirà aquest cap de setmana una intensa activitat cultural, a la que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha animat a participar a la ciutadania de tota la comarca. Un dels esdeveniments destacats serà el concert del cantautor contestà Andreu Valor, la Banda Simfònica de l’Associació “Tot per la Música” i el cor d’alumnes d’Ad Libitum, que posaran en escena dissabte a les 19:30 “Bandatorium”, un espectacle de fusió musical que arriba amb la col•laboració de l’Ajuntament.

El consistori també col•labora en la celebració de la XXXII Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida, dins la qual dissabte de 17:30 a 20:30 i diumenge de 11:00 a 14:00 hores, a la Plaça de Sant Domingo, la companyia Lila (Astúries) portarà l’espectacle interactiu “90 vueltas alrededor del sol”. Dissabte a la nit, a les 22 :30 hores a la Sala Gomis, arribarà « Rudo », de la companyia de Manolo Alcántara, i diumenge a les 18:30 hores al Teatre Echegaray, tindrà lloc la cloenda de la Mostra, que inclou la representació de “La Casa Flotante” de la companyia La Maquiné.

A més a més, continuen obertes les exposicions “Un món de feres” sobre el lleopard prehistòric al museu MAOVA que arriba de la ma de la Diputació de València, i la mostra de fotoperiodisme “Refugiats” una de les exposicions participants al VI Festival PhotOn, inclosa en la programació de la “Setmana de Benvinguda” que organitza la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València i la Fundació Universitaria Campus Ontinyent, comptant amb la col•laboració de l’Ajuntament. A elles se suma des d’aquest dissabte altra exposició, la del VI Saló de la Tardor de l’associació Font d’Art, format per obres de diversa tècnica i disciplina a càrrec d’artistes de Font d’Art, que s’inaugura aquest dissabte a les 20 hores, amb una performance d’Alma Taure.

Àlex Borrell destacava “l’atractiu de la intensa oferta cultural que ve oferint-se a la ciutat”, i avançava entre les properes cites l’espectacle del XXV aniversari del grup de música antiga “Menestrils” el 18 de novembre al Teatre Echegaray, i el 25 de novembre al mateix recinte cultural la representació de l’obra “La guerra dels mons, 2.0” de la companyia L’Horta Teatre.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzat el termini per a participar al seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

El passat dilluns 15 a les 23.59 hores es donava per tancat el termini per …