El violinista Santiago Juan acompanyarà a la Simfònica Caixa Ontinyent en la seua estrena

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent inicia la seua sisena temporada com a formació resident del Teatre Echegaray el proper divendres 12 de maig a les 22:30 h. i, en segona sessió, el dissabte 20 de maig a les 19:30 h. Ho farà amb un programa d’alt nivell de dificultat de la mà del seu director titular Saül Gómez i amb l’acompanyament, com a solista convidat, del violinista Santiago Juan, considerat uns dels màxims exponents a nivell nacional.

En ell s’interpretarà el famós ‘Concert per a violí i orquestra’ de Beethoven i l´obra ‘Scheherazade’ escrita pel compositor Rimsky-Korsakov, una de les peces més destacades del repertori romàntic.

En aquest sentit, a la primera part del concert s’interpretarà l’obra de Beethoven, composada entre 1804 i 1807, quan la seua poderosa imaginació funcionava a ple rendiment i el seu geni creador estava sorprenent al món. Una de les obres més brillants del seu repertori que es divideix en tres moviments: Allegro ma non troppo–Cadenzza, Larghetto i Rondó (allegro)-Cadenza.

A la segona part del concert s’escoltarà la peça de Rimsky-Korsakov, una suite orquestral de 1888 considerada la més popular i important del músic rus. Inspirada en ‘Las mil y una noches’ consta de quatre moviments: ‘El mar y el barco de Simbad’, ‘El cuento del príncipe Kalende’, ‘El joven príncipe y la joven princesa’ i l’últim moviment format per ‘Festival de Bagdad’, ‘El mar’ i ‘El barco se estrella contra las rocas’.

Santiago Juan, un dels màxims exponents del violí a nivell nacional

El violinista valencià Santiago Juan, considerat un dels màxims exponents a nivell nacional, és actualment professor al Conservatori Superior de Música de Castilla-La Mancha. Anteriorment ha estat concertino de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra del Real Conservatori de Música de Brusseles, Orquestra Simfònica del Vallés i concertino convidat a l’Orquestra de RTVE, Orquestra Nacional d’Espanya, Real Orquestra Simfònica de Sevilla, OBC i Orquestra de la Comunitat de Madrid, entre altres. Ha actuat com a solista a la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra de Valencia, Orquestra del Conservatori de Brusseles i Orquestra Simfònica “Pablo Sarasate”, entre altres.

Venda d’entrades i abonament de temporada

L’estrena de la temporada serà el divendres 12 de maig a les 22:30 h. i, com és habitual, el concert tindrà una segona sessió el dissabte 20 de maig a les 19:30 h. L’abonament per a tota la temporada (4 concerts), té un preu de 45€ i es pot adquirir a AD LIBITUM mentre que les entrades per a cada concert tenen un preu de 13€ (7€ per als estudiants) i es poden adquirir tant a AD LIBITUM com a www.caixaontinyent.es

Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Gegants i Cabets d’Ontinyent fan una crida als més menuts a eixir als balcons amb les closques diumenge a les 12h

Des de Ássociació de Gegants i Cabets d’Ontinyent també volem col•laborar per tal d’animar-nos mútuament …