23/07/2024 - 10:05
Més

  L’Orfeó d’Albaida organitza un concert per celebrar el seu 50 aniversari

  Altres notícies

  L’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida més coneguda com “l’Orfeó d’Albaida” celebra este 2017 el seu 50 aniversari, tot i que les celebracions van començar al juliol de 2016. Una data tan assenyalada per a l’orfeó de la ciutat no pot passar inadvertida i per este motiu ho commemorarà amb un concert de llum i so en directe; un espectacle d’unes característiques úniques a Albaida i a la comarca.

  El dissabte 8 de juliol a les 22:30h a la Plaça Major de la ciutat es reuniran més de 200 persones, entre coralistes i músics, per interpretar la cantata escènica ”Carmina Burana” de Carl Orff, el treball més conegut del compositor alemà. Esta obra es basa en una col·lecció de cants goliards dels segles XII i XIII reunits en el manuscrit trobat a Benediktbeuern al segle XIX. L’entrada serà gratuïta per a tot aquell que vulga gaudir d’un espectacle sense precedents a la ciutat d’Albaida.

  Des de l’agrupació Vocal Eduardo Torres afirmen sentir-se orgullosos i molt feliços “per poder celebrar el 50 aniversari. El camí no ha sigut fàcil, però tot esforç té la seua recompensa”.
  Al llarg d’estos anys, l’Orfeó ha fet del cant una manera de viure i compta amb un ampli palmarès que acredita el gran treball realitzat. El primer premi que va tindre l’entitat va ser un any després de la seua fundació, l’any 1968. A dia de hui continuen guanyant premis i han centrat la seua activitat sobre el calendari de Nadal, Setmana Santa i estiu gràcies a l’equip tècnic encapçalat pel director, Josep Robert Sellés i Camps i per la sub directora, Skaiste Cerviskaite.

  Al concert del 8 de juliol estaran acompanyats per diversos grups com el cor de cambra ”Discantus” de Cocentaina, el cor de l’escola de la Unió Musical de la Pobla del Duc, el cor infantil i juvenil ”Els Infants” de Sant Josep d’Ontinyent i el cor de l’escola de música ”Da Capo” d’Albaida. L’orquestra simfònica estarà formada per la “Kamerata Orkestale” i un combinat de músics locals i de la comarca.

  Per a l’ajuntament d’Albaida és també ”un orgull veure com una de les associacions de la nostra ciutat continua complint anys” han afirmat l’alcalde, Josep Antoni Albert i la regidora de cultura, Beatriz Costa desitgen que ”este sols siga el primer aniversari de molts més per a l’agrupació vocal”.

  L’orfeó d’Albaida i l’ajuntament animen i conviden a totes i tots els albaidins que s’acosten a la Plaça Major, però també als veïns de les altres poblacions per gaudir d’este espectacle musical.

  Font: Ajuntament d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -