28/02/2024 - 22:49
Més

  L’Ajuntament planteja una nova línia de suport als grups musicals d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme una nova línia de recolzament als grups musicals locals, que s’articula des d’una doble vessant: per una banda, amb ajudes articulades través de l’àrea de Cultura, i amb l’adhesió al 2017 al Circuit Cultural Valencià de l’Institut Valencià de Cultura-CulturArts; i per altra, cedint-los gratuïtament la Sala Gomis per a les presentacions dels seus nous treballs i incloent les seues activitats a la programació de promoció municipal. Aquest ha estat el cas dels grups Adeshora o Gent del Dessert, i el proper 2 de juny a les 20:00 hores serà torn per al grup “Juares”.

  La música de Juares està a cavall entre el Rock i el Pop i altres estils com el Blues, el Country o la música surf. És un grup format per components d’altres formacions com Limbotheque, Julian Maeso, Músicos de Guardia o la POP (Petita Orquestra Peiotaire). El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava “l’interès de recolzar els grups locals, que amb els seus treballs contribueixen a enriquir el nostre panorama cultural. En aquest cas, Juares acaba de treure el seu primer treball discogràfic amb temes propis cantats tant en castellà com en valencià i instrumentals, amb temes propis i revisions d’artistes com Neil Young, Bob Dylan o Radio Futura. La del 2 de juny va a ser una actuació d’allò més interessant”, assenyalava.

  Les entrades per a aquesta actuació, inclosa també a la programació cultural municipal, ja es poden adquirir a la Casa de Cultura (c.Maians, 26) al preu de 5 euros anticipada i descomptes, podent-se també aconseguir en taquilla una hora abans de l’actuació al preu de 6 euros amb entrada general.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -