22/05/2024 - 7:18
Més

  El grup musical ATZUKAK arriba a la seva fi

  Altres notícies

  El pròxim dissabte 27 d’abril, a les 22:30h el grup musical ontinyentí Atzukak realitzarà el seu últim concert al Teatre Echegaray de la ciutat. Arriba així a la seva fi després de 24 anys de trajectòria.

  “Després d’un temps de paró decidim donar el punt i final. Pensavem que mereixiem donar un homenatge allò que ha sigut la manera de viure durant tants anys, especialment a la nostra joventut, i que ens ha donat tantes alegries, amistats i experiències. Farem un repàs a totes les cançons que ens han acompanyat des dels inicis del grup amb pinzellades que sorpendran segur a les que les coneguen” assenyalen des del grup.

  “I és per això que no es pot acabar el cercle si no es partix dels orígens, tornant amb este cartell, al mateix atzucac de la Vila d’Ontinyent que ens va insipirar com a imatge Identitària per a la portada del primer disc”.

  les entrades anticipades es poden comprar mitjançant la web www.caixaontinyent.es (són númerades)

  Adeu i gràcies, Atzukak

  Atzukak és un grup de rock nascut a la Vall d’Albaida l’any 1995. Amb 4 cds editats; Atzukak(homònim) l’any 1999, Gatzaral’any 2003, a l’Atzarl’any 2008 i Els Colors del Roig l’any 2013. Ha participat en nombrosos concerts i festivals com El carrascar, l’almadrava rock, les barraques de Banyoles, el correllengua a Perpinyà, l’acampallengua de la franja de ponent o l’aplec dels ports. Va guanyar els premis millor grup de rock valencià de Ràdio nova, grup revelació del programa a la nostra marxao el concurs de rock de la ciutat d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -