11/12/2023 - 17:52
Més

  La Banda Simfònica d’Ontinyent celebra el seu tradicional concert d’aniversari

  Altres notícies

  La Banda Simfònica d’Ontinyent es troba a les portes del seu aniversari i per a celebrar-ho, com cada any, ha organitzat el seu tradicional concert. Una cita de les més importants del programa anual d’aquesta agrupació, que tindrà lloc el proper dissabte 11 d’abril a les 19:30 h. al Teatre Echegaray.

  Al concert, que aborda un programa difícil i per tant de gran qualitat, es podrà gaudir d’obres clàssiques de compositors tan contrastats com Alfred Reed, Alexander Borodin o Edvard Grieg. Per concloure s’interpretarà l’espectacular poema simfònic “Herois”; una obra imponent i plena de contrastos del compositor valencià Juan Luis Roig que està basada en la invasió de les tropes franceses a la vila de Càlig.

  Un concert que a la vegada és molt popular ja que les entrades, disponibles a partir del dimecres 1 d’abril a Ad Libitum, tenen un preu de 3 €.

  Entrega d’instruments als nous components

  Encara que el concert d’aniversari és una cita especial per si mateix, hi ha un fet que el fa més emotiu si cap. I no és altre que l’entrega d’instruments als nous components que passen a formar part de la Banda Simfònica. Una emotiva recompensa que a la vegada és una porta oberta al que pot ser un futur professional per al músic i que te lloc una vegada ha finalitzat els seus estudis elementals i la seua experiència a la Banda Jove.

  Programa

  1ª Part

  • PEER GYNT (suite no.1, op.46)…………………………………………………Edvard Grieg

  I Morning  Mood, II The death of a Ase, III Anita’s Dance, IV In the Hall of the Mountain King

  • DANZAS POLOVTASIANAS DEL PRINCIPE IGOR (ballet)……………Alexander Borodin

  2ª Part

  • ARMENIAN DANCES (suite part II)……………………………………….……..Alfred Reed

  “Dansa del casament” i “Cançons de Lori”

  • HEROIS (simfonia per a banda)………………………………………………Juan Luis Roig
  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -