El cap de setmana passat, dissabte 25 i diumenge 26 de Març, va tindre lloc a Vera (Almeria), la fase classificatòria per a la Final del concurs nacional de Dansa Anaprode.
En la prova van participar un total de 25 escoles de les províncies d’Albacete, Almeria, Alacant, Badajoz, Cadiz, Castelló, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén. Màlaga, Murcia, Sevilla i València.

L’acte va comptar amb un total de 472 passes per l’escenari, dels quals 77 pertanyien a l’escola Masters Ballet d’Ontinyent, que participava en totes les disciplines que contempla la normativa del concurs (Clàssic, Espanyol, Flamenc, Bolera, Hip-Hop, Contemporani i Fusió).

Un any més, l’originalitat i l’estil personal, unit a l’elevada tècnica dels ballarins de Masters Ballet, han fet possible que pràcticament la totalitat de tots els seus ballarins estiguen en la final, que se celebrarà a Tarragona el 5, 6 i 7 de Maig.

Pel que fa al balanç de premis aconseguits, és el següent.

En la Modalitat Individual:

Un primer premi amb felicitació del jurat per a Lucía Terol Soriano.
6 primers premis amb unanimitat del jurat
33 primers premis.
15 segons premis
5 tercers premis.

En la Modalitat Duos i Grups:

4 primers premis amb felicitació del jurat.
4 primers premis amb unanimitat del jurat
7 primers premis
2 segons premis.

El pròxim dimecres 19 d’Abril, tindrà lloc al Teatre Echegaray la Gal·la Anaprode 2017, on es podrà gaudir de tot aquest meravellós treball. L’acte tindrà dues sessions, a les 17:30h i 20h. Les entrades estan a la venda en el gimnàs Masters, al carrer Pius XII, 33 Baix, en horari de 5:30 a 9 de la nit.

Font: Escola Masters Ballet