23/03/2023 - 11:41
Més
  IniciCulturaFestes i tradicionsMariners i Contrabandistes omplin la Plaça Major amb el tradicional “Contrabando”

  Mariners i Contrabandistes omplin la Plaça Major amb el tradicional “Contrabando”

  Les comparses de Mariners i Contrabandistes d’Ontinyent han protagonitzat un any més a la ciutat el tradicional acte del “Contrabando”, pel qual els primers tracten d’impedir als segons que passen el seu contraban a Ontinyent. Una Plaça Major plena d’espectadors ha acollit, a més del “Contrabando”, la Diana, altre dels actes tradicionals de les festes que precedeixen la inauguració a la Plaça de la Vila del Mercat Medieval i que succeeixen a l’Entrada.

  A les 7:30 començava la Diana, que ha eixit des de la Plaça de la Coronació per a arribar fins el Castell de Festes, ubicat a la Plaça Major. En la mateixa Plaça, ha tingut lloc a les 12 hores el “Contrabando”, després de la tradicional desfilada que s’ha iniciat també a la Plaça de la Coronació. Malgrat celebrar-se només unes hores després de l’Entrada, ambdós actes han comptat amb la presència de nombrosos festers i un públic multitudinari.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit