16/06/2024 - 17:22
Més

  Les ambaixades i la desfilada final conclouen les festes de Moros i Cristians

  Altres notícies

  Les ambaixades i la desfilada final, serveixen de cloenda hui dilluns a la “Setmana Gran” de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, i a les activitats organitzades a la ciutat a les últimes setmanes tant per l’Ajuntament d’Ontinyent com per la Societat de Festers. Després de la missa concelebrada a les 10:00 hores la Parròquia de Sant Carles, davant la imatge del Santíssim Crist de l’Agonia, el so dels arcabussos precedia a les 12:00 a l’ambaixada mora a càrrec dels Mossàrabs, on l’ambaixador Ignacio Bordera i el banderer José Pedro Jordá acudien a un castell on els esperaven els seus homònims pel bàndol cristià, Raül Albuixech i Amadeo Juan, de la comparsa Cides.

  Enguany el balcó de l’Ajuntament romania obert durant l’ambaixada, contemplant-la des del mateix l’alcalde, Jorge Rodríguez, la primera tinenta d’Alcalde, Rebeca Torró, i els regidors Pablo Úbeda, Jaime Peris, Tudi Guillem i Óscar Borrell, a més de representants de la Societat de Festers i de la delegació de l’Associació de Cronistes Mexicans procedents de Zacatecas que estan passant estos dies a la ciutat. El primer edil i els regidors baixaven posteriorment per a saludar als càrrecs i festers.

  Els guerrers de la creu recuperaran el castell de festes de vesprada, després d’escoltar-se els versos de Joaquín José Cervino i imposar-se la creu a la mitja lluna a una nova batalla. Una volta finalitzada l’ambaixada cristiana tindrà lloc una desfilada final que marcarà la fi dels intensos dies de la “Setmana Gran”, però no oficialment de les festes, que no es donaran per tancades fins diumenge 6 de setembre, quan tindrà lloc la pujada de la imatge del Crist de l’Agonia fins la seua Ermita de Santa Anna.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -