23/03/2023 - 13:05
Més
  IniciCulturaMoros i CristiansEls comerços i serveis d’Ontinyent s’engalanaran de forma temàtica durant les festes...

  Els comerços i serveis d’Ontinyent s’engalanaran de forma temàtica durant les festes de Moros i Cristians

  Els comerços i serveis d’Ontinyent s’engalanaran de forma temàtica durant les festes de Moros i Cristians, gràcies a l’impuls de l’activitat « El Comerç amb la Festa 2022 » un concurs d’aparadors posat en marxa per la Societat de Festers i les associacions Comerç IN i SOC amb suport de l’Ajuntament. La sala de juntes de l’edifici de Festers acollia aquest dilluns la presentació de l’activitat, en un acte al qual participaven la regidora de Festes, Àngels Muñoz; el president de Festers, Vicent Pla ; la presidenta de SOC Comerços i Serveis, Marisa Bernabeu; així com la gerent de Comerç IN, Marisa Nàcher, i Susi Cambra Bataller, membre de Junta de Comerç IN.

  Segons les bases del concurs, podran presentar-se els establiments comercials associats a ambdues entitats organitzadores i amb botiga física oberta al públic al municipi d’Ontinyent. Es premiaran els tres aparadors més ben decorats en funció de criteris artístics relatius a les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent. Per Per poder participar en aquest concurs, el període d’inscripció serà des de dilluns 25 fins diumenge 31 de juliol, contactant amb els telèfons 615218486 ó 601907242 indicant el nom de l’establiment, direcció, compte d’instagram o facebook i telèfon de contacte. Els aparadors participants s’hauran d’exhibir des del dilluns 8 fins el dimarts 30 d’agost, sense que es puguen modificar en exies dates. La votació es podrà realitzar a través dels comptes d’Instagram i Facebook “CONCURS ESCAPARATES ONTINYENT”.

  Quant als premis, hi haurà tres, patrocinats per la Societat de Festeres, Comerç IN i SOC, respectivament: un premi del jurat, un premi del públic i un premi a l’atzar d’entre tots els participants no premiats. Cada premi constarà d’una targeta amb 250€ per consumir en un agència de viatges. El jurat estarà format per un o una representant de l’Ajuntament, un o una representant de la Societat de Festers, un o una representant de Comerç IN i un o altre de SOC. La persona encarrega de fer la funció de “mà innocent” per extraure el premi a l’atzar serà la Regidora de Festes.

  Des de les associacions de comerç Marisa Nàcher mostrava el desig d’estes entitats “que el concurs agrade i els establiments s’impliquen en la difusió d’esta festa tan important per a la ciutat”. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, donava gràcies a les associacions implicades i a la Societat de Festers “per treballar i enaltir la importància de les nostres festes”, animant a la ciutadania d’Ontinyent les comarques veïnes “a visitar els comerços i establiments participants en una iniciativa que esperem que es reprenga als propers anys”. El president de la Societat de Festers, Vicent Pla, coincidia amb la regidora en posar de relleu “el treball conjunt per promoure les nostres festes d’Interés Turístic Naional”, i feia una crida a la ciutadania “a engalanar també balcons i cases”.

  TVDigitalOntinyent
  TVDigitalOntinyent
  Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

  El més llegit