08/12/2022 - 17:56
Més
  IniciCulturaEl mag Yunke i l'actor Pepe Viyuela actuaran a Ontinyent aquest desembre

  El mag Yunke i l’actor Pepe Viyuela actuaran a Ontinyent aquest desembre

  El prestigiós mag internacional Yunke estarà a Ontinyent el pròxim 23 de desembre, presentant el seu espectacle “Atzar o destí”, que servirà per a inaugurar el Festival de Circ i Teatre d’aquest any a Ontinyent. L’activitat tindrà lloc a les 19:00 hores a la Plaça major, i serà gratuïta.

  Pel que fa al televisiu actor i humorista Pepe Viyuela, arribarà a Ontinyent el 29 de desembre amb l’espectacle “Encerrona”, en el qual es reflexiona sobre la vida quotidiana i els xicotets fracassos diaris des del punt de vista d’un pallasso. El personatge al qual encarna Viyuela viurà l’experiència de quedar-se atrapat a l’escenari. Aquesta activitat tindrà lloc al Teatre Echegaray, a partir de les 19 hores, i l’entrada tindrà un preu de 12 euros (general) i 10 euros (amb descomptes).

  També en desembre tindrà lloc el concert “Ja ve Nadal” de Pep Gimeno “Botifarra”, en el qual el cantant xativí interpretarà diverses nadales recollides al llarg dels anys. Respecte a novembre, tindrà un protagonisme especial la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida, dins la qual hi haurà representacions i tallers a Ontinyent.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit