13/07/2024 - 11:49
Més

  L’Obra Social de Caixa Ontinyent edita el disc “J.J. Cervino, un sentiment”

  Altres notícies

  L’Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat el disc de música festera “J.J.Cervino, un sentiment”, a instància i amb la col·laboració de la comparsa Mudéjares d’Ontinyent, que enguany ostenta el càrrec d’ambaixador i banderer, com a homenatge a l’autor del text de les ambaixades.

  Va ser presentat dissabte passat en un concert oferit en el Teatre Echegaray, i interpretat per la mateixa banda que ha gravat el disc, la Banda Simfònica “Tot per la Música” d’Ontinyent, sota la direcció de Jordi Soler. Este disc està format per 11 peces, majoritàriament dedicades a la comparsa Mudéjares i compostes per autors locals.

  Tal com destaca la comparsa, este disc “és una mostra de respecte i agraïment a Joaquín José Cervino pel valuós llegat que ens va deixar, d’ací que porte el seu nom, i un agraïment general a tots els ambaixadors que han declamat els seus versos, a tots els premiats amb el guardó que porta el seu nom i, com no, a tots els festers i al públic, que amb la seua presència i participació el dilluns de festes als peus del castell contribuïxen a donar esplendor a tan magnífic acte”.

  El disc serà distribuït a partir de hui, 4 d’agost, a través de les oficines de Caixa Ontinyent i també a través de la comparsa Mudéjares. Amb esta publicació, el fons editorial de Caixa Ontinyent passa a estar compost per 97 llibres i 41 discos, gràcies a un treball portat a terme durant 18 anys, on han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -