11/12/2023 - 10:29
Més

  L’obra d’Antonio Gaudi durant esta setmana a la Plaça de la Coronació

  Altres notícies

  La Plaça de la Coronació d’Ontinyent acull durant aquesta setmana la visita del Bus Gaudí La Pedrera, un projecte cultural sobre la vida i obra d’Antoni Gaudí que organitza l’Obra Social de CatalunyaCaixa a través d’una exposició itinerant que a Ontinyent compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

  Es tracta d’una exposició per a tots els públics i un equipament didàctic adreçat als escolars, que té per objectiu donar a conèixer la figura i l’obra del genial arquitecte modernista Antoni Gaudí i, més concretament, d’una de les seues obres més singulars, l’emblemàtic edifici La Pedrera, declarat per la UNESCO Bé Cultural del Patrimoni Mundial i actual seu de l’Obra Social de CatalunyaCaixa.

  El Bus Gaudí-La Pedrera disposa d’un espai expositiu d’uns 50 m², accessible també per a persones amb mobilitat reduïda, que presenta fotografies, audiovisuals, maquetes i textos explicatius sobre la vida i l’obra de Gaudí. Una sèrie de visites guiades dirigides a escolars de primària, secundària i batxillerat, permeten endinsar-se al món de l’arquitectura de forma amena amb discursos adaptats a cada edat. Aquestes visites, que han de ser prèviament concertades al telèfon 902 109 350, , estan realitzades a càrrec de monitors especialitzats i es desenvolupen en el interior de l’autobús, dinamitzades amb mitjans audiovisuals i altres materials didàctics.

  El Bus sobre Gaudí i la Pedrera visitarà Ontinyent els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de Febrer de 2011, podent ser visitat en Plaça de la Coronació en horari de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00. L’activitat és gratuïta tant per a escolars com per al públic en general.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -