25/06/2022 - 13:22
IniciCulturaL’obra d’Antonio Gaudi durant esta setmana a la Plaça de la Coronació

L’obra d’Antonio Gaudi durant esta setmana a la Plaça de la Coronació

La Plaça de la Coronació d’Ontinyent acull durant aquesta setmana la visita del Bus Gaudí La Pedrera, un projecte cultural sobre la vida i obra d’Antoni Gaudí que organitza l’Obra Social de CatalunyaCaixa a través d’una exposició itinerant que a Ontinyent compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

Es tracta d’una exposició per a tots els públics i un equipament didàctic adreçat als escolars, que té per objectiu donar a conèixer la figura i l’obra del genial arquitecte modernista Antoni Gaudí i, més concretament, d’una de les seues obres més singulars, l’emblemàtic edifici La Pedrera, declarat per la UNESCO Bé Cultural del Patrimoni Mundial i actual seu de l’Obra Social de CatalunyaCaixa.

El Bus Gaudí-La Pedrera disposa d’un espai expositiu d’uns 50 m², accessible també per a persones amb mobilitat reduïda, que presenta fotografies, audiovisuals, maquetes i textos explicatius sobre la vida i l’obra de Gaudí. Una sèrie de visites guiades dirigides a escolars de primària, secundària i batxillerat, permeten endinsar-se al món de l’arquitectura de forma amena amb discursos adaptats a cada edat. Aquestes visites, que han de ser prèviament concertades al telèfon 902 109 350, , estan realitzades a càrrec de monitors especialitzats i es desenvolupen en el interior de l’autobús, dinamitzades amb mitjans audiovisuals i altres materials didàctics.

El Bus sobre Gaudí i la Pedrera visitarà Ontinyent els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de Febrer de 2011, podent ser visitat en Plaça de la Coronació en horari de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00. L’activitat és gratuïta tant per a escolars com per al públic en general.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents