09/12/2023 - 19:55
Més

  Llámame Lola i L’Home del sac premiats al 9é Concurs de caça i bolets de Bocairent

  Altres notícies

  Aquest migdia s’ha celebrat el 9é Concurs gastronòmic de carn de caça i bolets “Vila de Bocairent”, en el qual han participat un total de 19 restaurants de tot el territori valencià, que s’han congregat a l’hotel Ferrero.

  El funcionament del concurs ha consistit en l’elaboració de dos plats. Un d’ell és obligatori, la borreta, i ha d’incloure com a ingredients bacallà, ceba, alls secs, tomaca triturada, nyora, espinacs, ou, creïlles, sal i oli. Pel que fa al segon plat, és de lliure elecció per part de cada concursant, però té com a requisit obligatori estar elaborat amb carn de caça i bolets. En ambdós casos es puntua la degustació, i en el cas del plat lliure també la presentació.

  Després de la preparació dels diferents plats al llarg del matí, aquests han sigut tastats per part del jurat, format per reconeguts professionals de la restauració i crítics gastronòmics, a més d’altres persones vinculades al món del turisme i l’hosteleria. Posteriorment s’ha celebrat el dinar del Concurs, oferit per l’Associació d’hosteleria i de turisme de Bocairent, que s’ha tancat amb la lectura del veredicte del jurat i l’entrega dels premis.

  S’han entregat un total de sis premis, tres premis per cadascuna de les dues categories, és a dir, una per al plat obligatori i altra per al de lliure elaboració.

  Així, en la categoria de la borreta, el 1r premi (600 euros) ha sigut per al restaurant Venta el Borrego de Banyeres de Mariola, el 2n premi (300 euros) per al restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell, i el 3r premi (lot de productes de restauració de Durplastics) per al restaurant del Palau del Duc, de Sagunt.

  En la categoria del plat lliure, el restaurant Llámame Lola d’Ontinyent ha rebut el 1r premi (600 euros), el restaurant La Seu de Dénia el 2n (300 euros) i el restaurant L’home del sac, d’Aielo de Malferit, el 3r, que consisteix en el lot de productes de Durplastics.

  El concurs ha sigut organitzat per l’Ajuntament de Bocairent. El consistori, junt amb el Patronat provincial de turisme València Turisme i l’empresa Durplastics, patrocinen l’esdeveniment i aporten els premis. També patrocina l’acte l’Agència valenciana de turisme.

  Així mateix, col·laboren en l’esdeveniment l’Associació d’hostaleria i de turisme de Bocairent, el restaurant el Cancell, l’hotel l’Estació, la cafeteria Esglai, el bar Sifó, el saló de banquets la Serratella i l’Àgora hotel.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -