12/04/2024 - 14:39
Més

  L’Horta Teatre tancarà el X Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

  Altres notícies

  La companyia valenciana “L’Horta Teatre” tancarà aquest dimecres 29 de desembre la programació del X Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent amb l’obra “Martina i el bosc de paper” des de les 18:00 hores a la Plaça Major.

  La regidora coordinadora del festival, Sayo Gandia, explicava que la representació, “és una proposta molt visual, que empra titelles i altres elements per conscienciar sobre els valors de la natura, el que li dona un valor afegit com a actuació final del Festival d’enguany”, assenyalava. L’obra conta la història de Martina és una xiqueta de paper que viu en una casa de cartó, que amb l’ajuda d’un seguit de personatges aprén a estimar els animals i les plantes.

  Aquesta representació arribarà després de la d’aquest dimarts dia 28 al Parc de Pere IV, a càrrec de la companyia catalano-brasilera “Circo Los”, i el seu espectacle d’acrobàcies, equilibris i malabars. Sayo Gandia, animava als veïns, veïnes i visitants a gaudir l’espectacle de cloenda del Festival de forma responsable i atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries.

  Abans de la cloenda del Festival de Circ i Teatre,i també al marc de la programació municipal de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”, la mateixa Plaça Major acollirà el “Cap d’Any Infantil”. L’acte tindrà lloc des de les 17:00 hores amb la col·laboració de les associacions comercials locals, i inclourà la celebració de les “campanades infantils” i el repartiment de xocolata i mona per a berenar.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -