11/08/2022 - 15:52
IniciCulturaL’Escola Feminista tractarà el perill d'esborrar les dones amb les lleis d'identitat...

L’Escola Feminista tractarà el perill d’esborrar les dones amb les lleis d’identitat de gènere

Ontinyent reprendrà aquest dimecres al Teatre Echegaray la III Escola Feminista organitzada per la regidoria d’Igualtat, amb una ponència de Paula Fraga Arias, advocada especialitzada en Dret Penal i de Familia, sobre “Crítica jurídica i feminista a las políticas identitarias”. Fraga Arias és integrant de la”Alianza contra el borrado de las mujeres”, organització que lluita contra les lleis a les quals el sexe és substituït per la identitat de gènere com a categoría jurídica.

La ponent també ha estat guardonada pel seu treball per l’abolició de la prostitució i per la seua col·laboració per la reinserció de dones que es troben complint comdemna en institucions penitenciàries. Imparteix conferències i escriu sobre Dret, feminisme i política en diferents mitjans de comunicació, i a més, ha col·laborat en llibres com “Debat prostitució, 18 veus abolicionistes”.

La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, destacava l’interès d’una activitat “que posa el punt d’atenció en les implicacions jurídiques i pràctiques de les lleis d’identitat de gènere, mal anomenades lleis trans perquè en res emparen ni beneficien a les persones transexuals. Paula Fraga defen i ens explicarà per què les lleis d’identitat de gènere conformen una reculada sociojurídica, i suposen la vulneració dels drets de les dones i un maltractament a la infància. Una ponència d’allò més interessant a la que animem a acudir a totes i tots”.

La ponència de Paula Fraga Arias tindrà lloc aquest dimecres 8 de juny a les 19:00h al Teatre Echegaray, amb entrada lliure fins completar aforament.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents