Laura Mollá presenta el seu llibre “Vanitas vanitatum”

0

La Biblioteca Municipal del barri de Sant Josep d’Ontinyent continua demà divendres 6 de juny amb el seu cicle de presentacions de llibres. En esta ocasió es tracta de la presentació “Vanitas vanitatum” la primera novel·la de Laura Mollá Enguix (Ontinyent, 1975), un thriller jurídic on sota l’aparença de legalitat en l’assessorament empresarial, subjau un complex entramat de fraus laborals en què es veuran implicats càrrecs polítics i del sector de l’advocacia.

Laura Mollà Enguix és llicenciada en Dret per la Universitat de València i Advocada en exercici des de l’any 2000. El 2004 va fundar, juntament amb altres socis, GMR Management i Serveis Jurídics, despatx professional especialitzat en assessorament jurídic laboral, management per a PIMES i despatxos.

Actualment compagina l’exercici del dret amb l’escriptura en publicacions jurídiques, al blog del despatx i ara amb la seua primera novel·la pretén involucrar el lector en una trama jurídica on els diners preval sobre els principis ètics i morals dels seus protagonistes. La presentació tindrà lloc a partir de les 20:00 hores a la Biblioteca Municipal del barri de Sant Josep.