28/11/2023 - 15:27
Més

  L’Agrupació Musical Ontinyent celebrava dissabte el seu concert de Santa Cecília

  Altres notícies

  El passat dissabte, l’Agrupació Musical Ontinyent celebrava el concert de Santa Cecília. A les 17:30h, començava una cercavila des del Centre Comercial “El Teler” fins la parròquia de Sant Josep, on es va celebrar una missa en honor a la patrona dels músics. Tot seguit, músics i familiars van anar fins el Teatre Echegaray, aquesta vegada sense tocar a causa de la pluja que va sorprendre a l’eixir de l’ església.

  El concert va estar carregat de sorpreses i emocions, presentat per Rafael Pla Insa, primer president i mebre fundador de la banda.

  Jordi Garcia, Celia Martínez, Clara Donat, Dani Revert, Ester Diaz, Lucia Giménez, Josep Moral, Miguel Ángel Ordiñana, Álvaro Ordiñana, Óscar Llopis, Rafael Morales, Salva Sanchis Soler i Salva Valero són els 13 músics que van passar pel corredor lateral del teatre per arribar fins l’escenari i rebre l’instrument en mans dels seus familiars.

  Tot seguit va començar el concert, a la primera Part es va interpretar SECOND SUITE IN F FOR MILITARY BAND de Gustav Holts (1874-1934).

  I SUITE DE JAZZ Nº 2 de Dimitri Shostakovich (1906-1975).

  La segona part va començar amb la primera sorpresa de la vesprada, un grup de cambra va interpretar Aurtxo Polita, amb la col·laboració a la veu de Rebeca Martín Parra, que va ser la primera directora de l’escola de l’ Agrupació Musical Ontinyent i mestra de gran part de músics de la banda.

  Tot seguit, es van interpretar peces fetes per a la banda o per músics de la banda.

  AGRUPACIÓ MUSICAL ONTINYENT, Primer pasdoble dedicat a l´Agrupació. Fou composat per Miguel Ángel Sarrió Nadal i estrenat al desembre de 1999, al concert de Santa Cecília.

  2. AGRUPATS, Pasdoble d’ Enrique Alborch Tarrasó.
  Aquest va ser finalista al VI Concurs de Composició de Música Festera “Francesc Cerdà” de l´Olleria en 2010.

  3. DE LA SENIA A LA FONT DEL RAVAL, Pasdoble estrenat aquest concert composat per Carlos Ferri Reig al 2016, qui la va dedicar als seus pares.

  20 ANYS D´AGRUPACIÓ de Juan Daniel Jover Piqueres. El director de l’ Agrupació, ha intentat donar-li la grandiositat i elegància que es mereix esta gran celebració en la composició d’aquest pasdoble també estrenat a aquest concert.

  Fora de programa i per finalitzar el concert es va interpretar Somni, d’Amando Blanquer.

  Font: Agrupació Musical Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -