21/07/2024 - 1:05
Més

  La Unió Artística Musical basa el seu concert de Nadal en l’obra “Melcioret vol ser Músic”

  Altres notícies

  Aquest any el tradicional concert de Nadal que la Societat Unió Artística Musical organitza tindrà un protagonista, el compositor d’Ontinyent Josep Melcior Gomis. Aquest concert, que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre a partir de les 12:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent, durà com a títol “Melcioret vol ser músic amb la Únió Artística Musical” i estarà dedicat a la figura de Josep Melcior Gomis, compositor nascut fa 225 anys i del que aquest any s’ha commemorat l’esmentat aniversari.

  Estarà presentat per l’actor de Xàtiva, Pepe Mira, i l’argument del mateix serà la narració musical del conte “Melcioret vol ser Músic” de Miquel Àngel Murcia, David Palmer i Paqui Constant, editat per Edicions 96, i que va ser presentat a Ontinyent el passat 28 d’octubre.

  Es comptarà amb la participació dels Alumnes del Conjunt Vocal de l’Escola de Música “Jose Mª Ferrero Pastor”, amb els Músics de la Banda de Juvenil de la Societat Musical i serà interpretat per la Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, dirigida pel seu titular, Jose Francisco Mira Marín.

  Tal i com es habitual en els concert de Nadal de la Societat Musical, la recaptació te una fi benèfic i aquest any serà donada a la Federació Valenciana de Discapacitats FEVADIS. El concert, organitzat per la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, estarà patrocinat a més a més per Edicions96, Tejidos Reina i Induflec i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

  Les entrades pel concert estaran disponibles a partir del dimarts 13 de desembre a la Societat Unió Artística Musical, al preu de 3 euros.

  Font: Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -