30/05/2024 - 14:35
Més

  La SUAMO convoca un concurs per triar logotip conmemoratiu del seu 75 aniversari

  Altres notícies

  La Societat Unió Artística Musical Ontinyent convoca un concurs per a seleccionar el logotip amb el qual s’identificarà el 75 Aniversari de la seua època moderna (1946-2021). Aquesta imatge s’utilitzarà per a identificar i difondre les activitats que es realitzaran des de juliol de 2021 fins a juliol de 2022.

  En aquest concurs poden participar persones majors de 16 anys, siguen o no professionals. Cada participant podrà presentar un màxim de dos treballs, que hauran de ser originals i inèdits. El logotip haurà de reflectir el caràcter i història de l’associació cultural més antiga d’Ontinyent. El periode de presentació comença ja i acaba el divendres 21 de maig de 2021. Les bases estan a la disposició dels interessats en la pàgina web de la Societat Musical: suamontinyent.com. Per a qualsevol dubte o informació addicional, contactar per correu electrònic (secretaria@suamontinyent.com) o per telèfon (96 238 10 30 – matins).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -