12/04/2024 - 13:02
Més

  La gira “Malgrat la pluja” d’Andreu Valor arriba a Bocairent

  Altres notícies

  Andreu Valor torna aquest dissabte, 11 d’abril, a Bocairent, amb un concert integrat en la programació “Abril, el mes de les paraules” impulsat per la Regidoria de Cultura, que tindrà lloc al Teatre Avenida a les 19:30 hores, amb entrada lliure.

  El cantautor de Cocentaina estarà acompanyat per Borja Penalba (guitarres, acordió i veus), per Carles Carbonell Bas (baix elèctric), per Josep Bas Sanjuan (bateria i percussió), per Yolanda Bueso (violoncel) i per Berta Iñíguez (flauta i veus) en una nova parada de la gira “Malgrat la pluja”.

  Valor va iniciar la seua carrera en solitari el 2008 mitjançant la composició de temes propis marcats per una temàtica social important amb la intenció de canviar el seu xicotet món al que és capaç d’arribar. Així, el 2010 va publicar la seua primera obra, “En les nostres mans”, i dos anys més tard “A l’ombra de l’obscuritat”, ambdós presents en el recital ofert a la placeta de Sant Vicent de Bocairent el 14 de setembre del 2013.

  En aquesta ocasió, Andreu Valor donarà a conèixer el seu tercer disc dedicat i realitzat junt al guitarrista Eduardo “Tata” Bates, que fusiona els estils de cadascun d’ells per a aportar una nova sonoritat als seus treballs. A més, al llarg del cap de setmana es realitzaran altres activitats incloses en “Abril, el mes de les paraules”. D’aquesta forma, els més menuts comptaran amb una animació lectora divendres a les 17:00 hores a la biblioteca pública municipal a càrrec d’Almudena Francés, mentre que a l’endemà de matí (d’11:00 a 13:00 hores) l’espai de lectura es traslladarà al mirador de la Ronda Sud, acompanyat de tallers infantils amb una nova cita del “Biblioparc”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -