13/07/2024 - 12:02
Més

  La Comparsa Benimerins inaugura una exposició fotogràfica en honor als Capitans de la Comparsa

  Altres notícies

  Dissabte passat, la Comparsa Benimerins inaugurava en el Centre Comercial El Teler, una exposició fotogràfica en la qual es fa un repàs a tots els Capitans de la història de la Comparsa. Enguany, serà la vuitena Capitania per a la Comparsa Benimerins, per la qual cosa s’ha volgut realitzar un homenatge als set benimerins que van ostentar el càrrec.

  En l’exposició es poden contemplar al voltant de trenta fotografies, de gran valor sentimental i històric, que representen l’evolució de la festa morocristiana d’Ontinyent. També es poden conèixer més d’a prop, anècdotes i peculiaritats dels diversos capitans, en un panell explicatiu que descriu i aporta dades històriques.

  A la inauguració, també va acudir el President de la Societat de Festers Rafael Sanchis, que va destacar “el treball que es realitza en un any de Capitania, que es pot veure en exposicions com la dels Benimerins, en la qual es posa en valor la història de la Comparsa”. Per la seua banda, el President de la Comparsa, Paco Penadés agraïa al Teler “la cessió de l’espai per a poder dur a terme l’exposició, a la Societat de Festers, al Museu Fester per la cessió de fotografies i al benimerí Rafa Ferrero pel seu esforç i dedicació en la realització de l’exposició”.

  L’acte va finalitzar amb un vi d’honor, quedant l’exposició oberta durant tot el mes de juliol en horari comercial.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -