valencia turisme fitur

La Comparsa Benimerins inaugura una exposició fotogràfica en honor als Capitans de la Comparsa

Dissabte passat, la Comparsa Benimerins inaugurava en el Centre Comercial El Teler, una exposició fotogràfica en la qual es fa un repàs a tots els Capitans de la història de la Comparsa. Enguany, serà la vuitena Capitania per a la Comparsa Benimerins, per la qual cosa s’ha volgut realitzar un homenatge als set benimerins que van ostentar el càrrec.

En l’exposició es poden contemplar al voltant de trenta fotografies, de gran valor sentimental i històric, que representen l’evolució de la festa morocristiana d’Ontinyent. També es poden conèixer més d’a prop, anècdotes i peculiaritats dels diversos capitans, en un panell explicatiu que descriu i aporta dades històriques.

A la inauguració, també va acudir el President de la Societat de Festers Rafael Sanchis, que va destacar “el treball que es realitza en un any de Capitania, que es pot veure en exposicions com la dels Benimerins, en la qual es posa en valor la història de la Comparsa”. Per la seua banda, el President de la Comparsa, Paco Penadés agraïa al Teler “la cessió de l’espai per a poder dur a terme l’exposició, a la Societat de Festers, al Museu Fester per la cessió de fotografies i al benimerí Rafa Ferrero pel seu esforç i dedicació en la realització de l’exposició”.

L’acte va finalitzar amb un vi d’honor, quedant l’exposició oberta durant tot el mes de juliol en horari comercial.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Teatre per a previndre l’assetjament escolar i reforçar la convivència a les aules

‘La bambolla de Júlia’ és un muntatge en valencià per a xiquets majors de 6 …