22/05/2024 - 6:15
Més

  L’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de Valencia organitzen el Concert de Benvinguda 2011

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de Valencia han organitzat per a demà divendres 11 de novembre el Concert de Benvinguda 2011 al nou curs acadèmic. El concert tindrà lloc al Lima Club, ubicat a l’Avinguda d’Albaida, 60, a partir de les 23:30, i al mateix es comptarà amb les actuacions dels grups Twelve Dolls i El Corredor Polonés, amb entrada gratuita.

  Es tracta d’una nova activitat dins la Setmana de Benvinguda a la Universitat en Ontinyent, les activitats de la qual es van obrir el passat dimarts dia 9 amb l’Acte d’Obertura del Curs Acadèmic 2011-2012. Aquest acte que va tenir lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, on el periodista Fernando Delgado va impartir la conferència titulada “Mala Educación y Crisis” el proper dimarts, 8 de novembre, 12h. al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

  A més a més, dijous que ve, 17 de novembre, a les 20:00 i al Palau de La Vila es presentarà “Los cuentos muertos”, llibre de Jose Vicente Galiana amb il·lustracions de Miguel Ángel Bonilla; i fins al 27 de novembre es podrà visitar a la Sala d’Exposicions del museu MAOVA, a l’edifici dels Antics Jutjats del Carrer Regall d’Ontinyent l’exposició de Fotografies de Juan Molpeceres “Nusos. Gent del Casal de la Pau”.

  Segons explica el regidor d’Educació, Pepe Pla, amb esta Setmana de Benvinguda que organitza a Ontinyent la Universitat de València amb la col.laboració de l’Ajuntament,  es vol obrir una porta a la Universitat a  tots els estudiants i els nous matriculats, perquè coneguen l’oferta d’activitats culturals i socioculturals es proposa per a ells a Ontinyent: “Volem que Ontinyent siga una ciutat universitària amb tot el que això comporta, i donar la rellevància que es mereix a aquest tipus d’activitats és imprescindible per a que els i les nostres estudiants així ho puguen sentir”, destacava el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -