Interns de la presó de Villena visitaran l’Escola de Pares i Mares

 

Un grup d’interns de la presó de Villena oferiran el proper 9 de juny una representació teatral a la Sala Gomis (Multiusos) d’Ontinyent a la qual parlaran de la seua experiència amb les drogues. L’activitat forma part de la jornada de cloenda de la V edició de l’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent, organitzada des de la Regidoria d’Educació amb la col·laboració del Gabinet Psicopedagògic Municipal, per tal d’orientar als progenitors en a una formació adreçada a fer més fàcil l’etapa de l’adolescència amb els fills i filles.

Un dels problemes al que es fa front en esta etapa és el de les conductes addictives, i al marc de les accions impulsades des de l’Ajuntament per fer front a esta problemàtica estaven les diferents representacions que aquest grup d’interns ja va protagonitzar als passats mesos d’abril i maig, adreçada a l’alumnat de secundària dels centres educatius de la localitat. La bona acollida a esta iniciativa ha motivat la seua adaptació per a adults, en una representació que tindrà lloc el proper dimarts 9 de juny a partir de les 18:30 hores a la Sala Gomis, amb entrada lliure per a tots els assistents.

L’Escola de Pares i Mares ha volgut fer enguany un enfocament més específic per atendre una etapa molt delicada, parlant de qüestions com la prevenció d’addicions, de les característiques dels adolescents, d’estils educatius, d’educar adolescents en l’era digital, del botelló, o de l’alcohol. El regidor d’Educació, Pepe Pla, destacava que des de l’Ajuntament “entenem que els joves han d’estar el millor preparats possible per fer front al futur, i això passa no sols per formar-los a ells directament sinó també per ajudar els seus pares, mares i tutors en aquest repte”, concloïa.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Obert el termini per la sol·licitud d’adjues al transport universitari, FP, i règim especial

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Educació ha obert el termini per a la …