13/07/2024 - 10:43
Més

  “Ontinyent Il·lusiona” porta el Festival de Circ i Teatre i el Cap d’Any Infantil al barri de La Vila

  Altres notícies

  “Ontinyent Il·lusiona”, la campanya d’animació nadalenca impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerç local, portarà aquest dijous una intensa vesprada d’activitats al barri de La Vila.

  En concret, des de les 17:00 hores al Palau de La Vila tindrà lloc el “Cap d’Any Infantil”, on es celebraran les campanades, es repartirà xocolata amb mona per a berenar i es donarà la benvinguda a l’any nou. Acte seguit, des de la Plaça de Sant Roc, tindrà lloc la cercavila «Disparatario Circ», amb trapexidtes, titeles, malabars i altres elements circenses acompanyats per la música del grup Gatzara. A més a més, es comptarà amb una ludoteca de jocs de fusta per a totes les edats.

  Els regidors de Promoció Econòmica i Turisme, Pablo Úbeda i Sayo Gandia, coincidien en destacar “l’atractiu d’esta completa festa que va a omplir de diversió i alegria el barri de La Vila, amb una festa a la que animem a participar a totes i tots i especialment als més menuts i menudes”.

  Cal recordar que dins del XI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, aquest dimarts es representaven al Parc del Mestre Ferrero l’espectacle de pallasos “Tanque Gurugú” de matí i el show “Ridi Pagliaccio” de vesprada, barrejant elements de clown, cant, teatre, circ i pantomima davant un nombrós públic. Dimecres de vesprada era torn per a la companyia Teatrapo Producciones i la representació de “El Gran Circo de la Vida”, a la plaça de Sant Domingo, amb quatre pallasos protagontizan una història imaginària situada a l’any 2050.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -